Ez a módszer akkor is működik, ha pörög az agyunk.

Egyszerű és hatékony. Bárki képes rá.


2x20

perc naponta

A Transzcendentális Meditáció egy egyszerű technika, amelyet kényelmesen ülve gyakorolunk, naponta kétszer, alkalmanként 15−20 percet. Elménk erőfeszítés nélkül lenyugszik, és megtapasztaljuk saját tudatunk legcsendesebb és legbékésebb szintjét. Nem igényel sem koncentrációt, sem erőfeszítést, a legtermészetesebb módon túllépünk a gondolatokon.
Bárki képes rá. Ettől olyan hatékony.

Érdekel a tanfolyam, kérek ismertetőt

A Természet Törvényeivel összhangban

Megtapasztaljuk Önvalónkat. A valódi szabadságot.

A módszer egyszerű és erőfeszítésmentes. Pusztán rá kell bíznunk elménket a folyamatra, túllépünk a gondolatainkon, azaz transzcendálunk, majd visszatérünk a relatív mezőre. Ez reggel és este egyaránt, újra és újra megtörténik. A rendszeres gyakorlás közben az elménk rövid idő alatt olyan szintre jut, hogy a tiszta Lét állapotát akkor sem veszíti el, amikor a mindennapi tevékenységeiben elmerül.
Ez az életben az igazi szabadság állapota.

A tiszta boldogságtudat tapasztalata bennünk van

Elérhetjük. Erőfeszítés nélkül. Könnyedén.

A transzcendálás tapasztalata csak teljesen természetes módon és könnyedén érhető el. Ez a teljes belső csend megtapasztalása, amelyet nem lehet elérni úgy, ha megpróbálunk - akarunk - csendben lenni. Minél inkább próbáljuk, annál inkább aktív marad az elménk. A lecsendesedés megpróbálása, akarása ellentmondást eredményez. Ez az oka annak, hogy a legtöbb koncentrációt igénylő „meditációs” módszer korlátozott hatással bír.
A TM gyakorlása során az elme erőfeszítés nélkül és spontán módon áramlik a gondolkodási folyamat egyre finomabb és vonzóbb szintjei felé, majd a gondolkodás legfinomabb formáját is túllépve, azaz transzcendálva, megtapasztalja a tiszta Lét állapotát. Ez a tiszta boldogságtudat állapota.

Nyugalom és összhang.

Életünk minden oldalát megszépíti, jobbá teszi