A TM technika elsajátítása Maharishi által képzett tanártól

Transzcendentális Meditáció tanfolyam


A TM technikát egy szakmailag képzett tanár adja át, aki képes teljesen természetes módon a transzcendencia tapasztalatához vezetni a tanulót. Ha az elme ezt az állapotot megtapasztalja egyszer, akkor már emlékszik rá, és utána spontán módon, természetesen és könnyedén visszatérhet oda, feltéve, hogy a helyes technikát használja. Mivel minden ember más és más, ezért fontos a személyes tanítás. Ezt a technikát lépésről-lépésre tanítjuk. Majd a folyamatos helyes gyakorlat biztosítása érdekében utánkövető találkozókon lehet részt venni.

Bevezető előadás,
konzultáció

2 részes bevezető előadást tartunk, ahol megismerkedünk a TM lényegével, életünkre gyakorolt jótékony hatásaival, miben különbözik más meditációs technikáktól (kb. 2,5 óra)

Az előadást követően lehetőség van személyes konzultációra a TM tanárral.

Tanfolyam
4 egymást követő napon

1. nap: A TM személyes elsajátítása egy képzett tanártól, az első meditációs tapasztalat. (kb. 1 óra)

2-4. nap: Kis csoportos találkozók közös meditációval. A személyes tapasztalatok megbeszélése és a további útmutatók meghallgatása, minden nap más témában. (kb. 2 óra alkalmanként)

Utánkövető
találkozók

Lehetőséged van utánkövető találkozókon részt venni azért, hogy a TM gyakorlása könnyű és élvezetes legyen, és hogy az a lehető legtöbb jótékony hatást nyújtsa számodra.

Minden ember számára elérhető, hogy kapcsolatba lépjen a tiszta Lét mezejével, a transzcendentális tudattal. Számodra is.

Érdekel a tanfolyam?

Töltsd le a részletes ismertetőt a TM technikáról:

Az egyetlen meditációs technika, ami bizonyítottan hatékony

Világszerte már 10 millióan a TM-et választották