Maharishi Mahesh Yogi

Maharishi Mahesh Yogi

A Himalája ősi védikus bölcsessége

A Transzcendentális Meditáció egy ősi, védikus hagyományból ered, amit Maharishi Mahesh Yogi hozott el a világnak 1957-ben. Ezt az egyedülálló módszert az ősi és mai szentek is arra használták, hogy segítségével közvetlenül megtapasztalják és kiaknázzák a tiszta Lét mezejét, a létezés transzcendentális síkját.

Lépjünk kapcsolatba a tiszta Lét mezejével

A Transzcendentális Meditáció minden ember számára elérhető

Maharishi személyesen képezte ki a tanárokat, hogy eredeti módon adják át a tudást tanítványaiknak. Maharishi és mestere Guru Dev, a hagyomány bölcs mesterei, akik a tudatosságuk legmagasabb szintjén átlátták az egész világegyetem működését. A leghatásosabb technikát adták meg a jelen kornak, amivel elérhetjük az élet legmagasabb célját.

A szeretet mindig az erő jeleit kutatja.

A szeretet tudja, hogy soha semmi más nem szükséges, csak a még több szeretet.


- Maharishi Mahesh Yogi -

Amíg nem boldog valaki, nem élhet békében.

A mi békénk hatással van a Világunkra

Az egyéni életünk minden gondolatával, szavával és tettével a Világegyetem egészére kihat. Így, ha szívünkben béke van, akkor természetünknél fogva békés és harmonikus rezgésekkel gyakorlunk hatást az egész Világra.
Ha egy tóba követ dobunk, hullámok keletkeznek, melyek az egész tavat beutazzák. Minden egyes hullám a tó valamennyi részére hatást gyakorol. Éppen így az egyéni életünk hullámai cselekedeteinken keresztül az kozmosz egészére befolyással vannak.

A kollektív tudat felemelkedése


Tapasztaljuk meg minden nap a határtalan béke és szeretet állapotát, így életünk minden területe csodás módon rendeződik, és ez a rendezettség hatással lesz a környezetünkre is. Ezzel tehetjük a legtöbbet önmagunkért és a Világunkért.

Érdekel a tanfolyam, kérek ismertetőt